ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
20:30 Έναρξη – Χαιρετισμοί
20:45 «Διατροφικές συνήθειες και λιπαρές ύλες» Γιώργος Μπλέκας Αν Καθηγητής – Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΠΘ
21:10 «Ελαιόλαδο και Καταναλωτής» Έφη Χριστοπούλου Χημικός, Γευσιγνώστρια παρθένου ελαιολάδου, Εμπειρογνώμων Ε.Ε.
21:30 «Οργανοληπτική αξιολόγηση παρθένου ελαιόλαδου» Μαρία Λαζαράκη Χημικός, Γευσιγνώστρια παρθένου ελαιολάδου
21:50 «Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας» Κώστας Μπούντας Γεωπόνος, Δνση Αγροτικής Οικονομίας κ΄ Κτηνιατρικής Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
22:15 «Γευσιγνωσία Παρθένου Ελαιόλαδου» Θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο γευσιγνωσίας με δείγματα παρθένου ελαιολάδου που θα προσκομίσουν παραγωγοί της περιοχής.
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ