Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονίας 19/6/2007

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ

O ΕΦΕΤ - Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΚΥΑ 487/2000, ΕΚ 852/2004 κλπ), υποχρεώνει τις επιχειρήσεις τροφίμων (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων, μαζικής εστίασης, και ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια, κέτερινγκ, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.) να εκπαιδεύουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων σύμφωνα με την:
"Επίσημη εκπαίδευση του ΕΦΕΤ σε βασικές αρχές ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων".
Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Κ&Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε συνεργασία με το γραφείο ΕΥΠΟΙΟΝ (Υπηρεσίες Ανάπτυξης Ποιότητας) στην προσπάθειά του να συμβάλει στην τυπική αλλά και ουσιαστική συμμόρφωση των Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων στις απαιτήσεις της Νομοθεσίας, προσφέρει την απαιτούμενη αυτή εκπαίδευση σε συνεργασία με εκπαιδευτές (εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ). Κατ' αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται και η τυπική απαίτηση του Νόμου αλλά και η ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών παραγωγής, ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων. Η εκπαίδευση πιστοποιείται με βεβαίωση η οποία εκδίδεται από τον ΕΦΕΤ.

Πρόγραμμα διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Ημέρες: 24-25-26-27 Ιουνίου 2007
Ώρες: 17:00 –21:15

Αίθουσα Σεμιναρίου: Γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Χημικών – ΠΤΚΔΜ, Αριστοτέλους 6, Θεσσαλονίκη,

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

ΕΥΠΟΙΟΝ, Νικόλαος Γκιζγκής: 2310 438801 – 6948061321
ΕΕΧ – ΠΤΚΔΜ (απόγευμα): 2310 278077

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Νοέμβριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30