Στο πλαίσιο της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας, (ΔΕΤΡΟΠ 2017), την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΙΔΙΟΤΥΠΑ-ΠΟΠ-ΠΓΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (Αίθουσα Β) (10:00-13:00, ΔΕΘ), με σκοπό την ανάδειξη της ανάγκης συνεχούς εξέλιξης των «παραδοσιακών» προϊόντων με την εφαρμογή ήπιων, καινοτόμων προσεγγίσεων που συνάδουν με τις σύγχρονες διατροφικές και τεχνολογικές τάσεις.
Την ημερίδα διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και το Σύνδεσμο Χημικών Βορείου Ελλάδος.
Στο συνημμένο μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με την Ημερίδα