Φιλοποίμενος 24 (β΄όροφος) την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7μμ. Με τίτλο: «ΓΑΛΑ: η πρώτη μας γεύση»
Εισηγητές:
Αντώνης Μπίτζας, Χημικός
τ. Δ\ντής ζώνης γάλακτος Λεχαινών Ηλείας στη VIVARTIA «Ποιότητα νωπού γάλακτος».
Αποστολόπουλος Χρήστος,
Δρ Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων,
Δ\ντής ολικής ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων Frieslandcampina Hellas «Η καινοτομία στην υπηρεσία της ποιότητας και της ασφάλειας του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προιόντων».
Δρ Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων,
Δ\ντής ολικής ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων Frieslandcampina Hellas «Η καινοτομία στην υπηρεσία της ποιότητας και της ασφάλειας του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προιόντων».
Καραγιάννη Βάνα, Δρ Μικροβιολογίας
Τεχνική Δ\ντρια Agrotek ΕΠΕ «Μυκοτοξίνες στο γάλα και στα γαλακτοκομικά, ένας υπαρκτός κίνδυνος.Τρόποι αντιμετώπισης».
Τεχνική Δ\ντρια Agrotek ΕΠΕ «Μυκοτοξίνες στο γάλα και στα γαλακτοκομικά, ένας υπαρκτός κίνδυνος.Τρόποι αντιμετώπισης».
Αντωνόπουλος Διονύσης, Χημικός, Μr τ. στέλεχος βιομηχανίας γάλακτος Vivartia, καθηγητής Β΄θμιας εκπαίδευσης
«Αρμεκτικές μηχανές και ποιότητα γάλακτος».
«Αρμεκτικές μηχανές και ποιότητα γάλακτος».
Ο Πρόεδρος
Κων\νος Κολλιόπουλος
Ο Γ. Γραμματέας
Γ. Αποστολόπουλος