Ημερίδες 7/3/2006

ΧΗΜΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

11 Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα Χημείας
Ημερίδα

« ΧΗΜΕΙΑ& ΔΙΑΤΡΟΦΗ»

Σάββατο, 11 Μαρτίου, ώρα 18:00
Ξενοδοχείο Du Lac

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

18:00-18:30

Προσέλευση - Καφές

18:30-18:50

Χαιρετισμοί
Γεώργιος Χασιώτης, Δρ. Χημικός, Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ. Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου, Κέρκυρας και ΛευκάδαςΙωάννης Δημητρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

18:50-19:10

Βέφα Αλεξιάδου, Χημικός-Διαιτολόγος-Συγγραφέας βιβλίων Μαγειρικής
«Η Χημεία στη διατροφή μας»

19:10-19:30

Αλέξανδρος Τσελέπης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
«Ο Ρόλος των Λιπαρών Οξέων στις Καρδιαγγειακές Νόσους»

19:30-19:50

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Καθηγητής, του Τμήματος Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
«Ποιότητα των Γεωργικών Προϊόντων και Τροφίμων»

19:50-20:30

Συζήτηση, Συμπεράσματα

 

Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Νοέμβριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30