Από το 1996 που ξεκίνησε η µαζική εισαγωγή µεταλλαγµένων στην Ευρώπη, η αντίδραση των καταναλωτώνκατάφερε να εµποδίσει τα σχέδια των εταιριών που ήθελαν να κατακλύσουν την αγορά µε µεταλλαγµέναπροϊόντα. Έτσι, µέχρι στιγµής, η µεταλλαγµένη σόγια, το µεταλλαγµένο καλαµπόκι και τα παράγωγά τουςείναι οι κύριες πηγές της γενετικής ρύπανσης στη φύση και στα τρόφιµα. Αγαπηµένα µας προϊόντα όπωςσοκολάτες, µπισκότα, σνακ, σάντουιτς, παιδικές τροφές κλπ µπορεί να περιέχουν µεταλλαγµένη σόγια ήκαλαµπόκι ως βασικά συστατικά ή πρόσθετα (π.χ. λεκιθίνη, γλυκόζη, αµυλοσιρόπια, ζελατίνη, φρουκτόζηκλπ).ζωοτροφές.Η συνέχεια στο pdf.....
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα
- Βιβλιοθήκη
- Δραστηριότητες
- Συνεργασίες
- Κλαδικοί Σύλλογοι
- Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων
- Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Ναυτιλία
- Σύλλογος Υπαλλήλων ΓΧΚ
- Σύλλογος Κλινικών Χημικών Ιδιωτικού Τομέα
- Ένωση Κλινικών Χημικών
- Ένωση Ελλήνων Οινολόγων
- Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών
- Ελληνική Εταιρία Κλινικής Χημείας-Κλινικής Βιοχημείας
- ΠΑ.Σ.Ε.Π.Ε
- Σύλλογος Φίλων του Αγίου Μένιγνου του Κναφέως
- Σύνδεσμος Συνταξιούχων Τ.Ε.Α.Χ.
- Παρατάξεις
- Ενημερωτικά Δελτία
- Κλαδικοί Σύλλογοι
- Υπηρεσίες μελών