Ανακοινώσεις 11/2/2016

Λειτουργία νέας δικτυακής πύλης της ΕΕΧ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η νέα δικτυακή πύλη της ΕΕΧ είναι έτοιμη.

Σας παρακαλούμε να πλοηγηθείτε και να μας επισημάνετε προβλήματα τα οποία πιθανόν θα εντοπίσετε (παρά το γεγονός ότι έχουμε λύσει δεκάδες που προέκυψαν), καθώς την Πέμπτη 18/2/2016 παραλαμβάνουμε το έργο.Ήδη έχουμε απαλλαγεί από την αστάθεια της, που για μεγάλα χρονικά διαστήματα παρέμενε εκτός λειτουργίας.

  • Μπορείτε πλέον να κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ στη διαδικτυακή πύλη δηλώνοντας τα στοιχεία σας, υποχρεωτικό πεδίο είναι το ΑΦΜ και ο ΑΔΤ τα οποία διασταυρώνονται αυτόματα με το Μητρώο. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τα στοιχεία του Μητρώου από την ιστοσελίδα. Αν κάποια στοιχεία λείπουν από το Μητρώο θα λάβετε ανάλογο μήνυμα, θα επικοινωνήσετε με την ΕΕΧ στο 2103821524 (εσ.3) και αφού ενημερωθούν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
  • Στο "Ημερολόγιο Εκδηλώσεων" που υπάρχει στο δεξιόμέρος,μπορείτε με "mouseover" να βλέπετε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως Ημερίδες, Επιμορφωτικά Σεμινάρια, Συνέδρια και κάθε τύπου Εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ώστε να προγραμματίσετε τη συμμετοχή σας. Φυσικά και των Περιφερειακών Τμημάτων της ΕΕΧ, εφόσον ενημερώνουν την Κεντρική Υπηρεσία.

Στόχος μας είναι η ύπαρξη μιας λειτουργικής και θελκτικής δικτυακής πύλης για τα μέλη, όπου η αναζήτηση της πληροφορίας θα είναι εύκολη και αποτελεσματική. Αναμένουμε τις προτάσεις σας για βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε όσες είναι εφικτές και από τεχνικής πλευράς, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παράλληλα άμεσα θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να χορηγούμε στα μέλη μας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εφόσον μας το επιτρέψει το κόστος.

Ο Υπεύθυνος της Δικτυακής Πύλης από τη Δ.Ε. της ΕΕΧ.

Νάσος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30