Ανακοινώσεις 6/10/2023

Συμμετοχή του ΠΤΠΔΕ στη "Βραδιά του Ερευνητή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, η "Βραδιά του Ερευνητή" σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Η εκδήλωση στην πόλη της Πάτρας έγινε υπό το συντονισμό του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με ταυτάχρονες δράσεις σε ολόκληρη την πόλη. Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών ήταν εκεί, πραγματοποιώντας πειράματα που προσέλκυσαν μικρούς και μεγάλους. Ο εργαστηριακός πάγκος της ομάδας του ΠΤΠΔΕ γέμισε με μικρούς και μεγάλους που θέλησαν να παρακολουθήσουν, να μάθουν και να γνωρισουν την επιστήμη της Χημείας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση φυσικά, δεν θα μπορούσε να έλθει εις πέρας, χωρίς τη συμμετοχή εθελοντών συναδέλφων, η βοήθεια των οποίων αποδείχτηκε υψίστης σημασίας και για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν με τα πειράματά τους. Στην ομάδα επίδειξης πειραμάτων του ΠΤΠΔΕ συμμετείχαν οι:

Δρ. Ταταράκη Δέσποινα, Παναγόπουλος Βασίλειος, Ζυγούρη Ελένη, Βαχλιώτη Ελεάνα, Μοσχού Αλεξία, Σμπούκη Χαρά.

Η συμμετοχή αυτή, αποτέλεσε συνέχεια των πολλών αντίστοιχων ανοιχτών εκδηλώσεων επίδειξης πειραμάτων στις οποίες διοργανώνει, συμμετέχει και υποστηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθειά μας για τη διάδοση και προβολή της επιστήμης της Χημείας. Ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές συναδέλφους αλλά και τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν και στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε μας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30