Δελτία τύπου 14/1/2023

Ολοκλήρωση μεταφοράς Γραφείου ΠΤΑΜΘ ΕΕΧ στο Πανεπιστήμιο Καβάλας -Τμήμα Χημείας

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), είναι ΝΠΔΔ (Νόμος 1804/88), θεσμοθετημένος Σύμβουλος του Κράτους σε θέματα Χημείας και Χημικής Εκπαίδευσης και εκπροσωπεί περισσότερους από 15.000 Χημικούς, εποπτεύεται δε από το ΥΠΑΝ. Αποτελεί βαρυσήμαντο στόχο της ΕΕΧ η ανάπτυξη συνεργασίας και κοινών δράσεων με όλους τους φορείς, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Η Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ) του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση μεταφοράς του Γραφείου από την Αλεξανδρούπολη που εδραζόταν από το 2007, στο νέο χώρο που παραχωρήθηκε από το Τμήμα Χημείας στην διεύθυνση Άγιος Λουκάς, Καβάλα, ΤΚ 65404. Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Τμήμα Χημείας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Τμήματος Χημείας Καθηγητή κ. Γεώργιο Κύζα, τα μέλη ΔΕΠ καθώς και τον Κοσμήτορα της σχολής Θετικών Επιστημών, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Μητρόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας που πλέον θα στεγάζει το Γραφείου του Περιφερειακού τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Η έναρξή λειτουργίας του γραφείου ορίζεται ως 05/01/2023 και τα μέλη μπορούν να προσέρχονται στο νέο χώρο κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο (Γεμενετζή Παναγιώτη) ή Αντιπρόεδρο (Φώτη Κουτσιανόπουλο) της ΔΕ ΠΤΑΜΘ ΕΕΧ.

.

Ο Πρόεδρος

Γεμενετζής Παναγιώτης

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου.

« Μάρτιος 2024 »