- "Βασικές αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων για υπευθύνους Ποιότητας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και στο λιανεμπόριο"
- Βασικές αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων για υπευθύνους Ποιότητας σε ζαχαροπλαστεία και μικρές επιχειρήσεις.
Τα μέλη των παραπάνω ομάδων εργασίας οφείλουν να συμμετέχουν σε προγραμματισμένες συναντήσεις στα διάφορα στάδια ανάπτυξης και υλοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού.
Οι ομάδες εργασίας θα συνεδριάζουν εντός ωραρίου εργασίας και δεν προβλέπεται αμοιβή για τα μέλη τους. Οι εργασίες των ομάδων θα διαρκέσουν ως τη τελική παράδοση του εκπαιδευτικού υλικού. Μετά το πέρας των εργασιών των ομάδων θα εκδοθεί βεβαίωση συμμετοχής για όλα τα μέλη της ομάδα που συμμετείχαν σε αυτές.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα μέχρι 3-10-2012 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή με fax στο 210-3833597 με την ένδειξη ΕΦΕΤ-ΠΣΧΒΕ