Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονίας



Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΠΤΚΔΜ) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση:
Αριστοτέλους 6, ΤΚ 54623 Θεσσαλονίκη,
Τηλ & Fax: 2310-278077, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ομάδα Facebook : Ένωση Ελλήνων Χημικών-Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Στο ΠΤΚΔΜ υπάγονται διοικητικά οι νομοί:
Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας, Πέλλας και Καστοριάς.

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΤΚΔΜ για το 2022 - 2024 έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος Σαμανίδου Βικτωρία
Αντιπρόεδρος Τερζίδης Μιχάλης
Γεν. Γραμματέας Παρασκευοπούλου Αδαμαντίνη
Ταμίας

Δάφτσης Εμμανουήλ

Μέλη

Γιαννακουδάκης Δημήτριος
Γωγάκος Στέφανος
Ρέκος Κυριαζής

Τοπική Ελεγκτική Επιτροπή

Θεοδωρίδης Γεώργιος 
Κλάγκας Ιωάννης
Μπέσιος Δημήτριος 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Στο ΠΤΚΔΜ λειτουργούν οι παρακάτω μόνιμες επιτροπές:

    Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης
    Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής
    Tροφίμων και Προστασίας του Καταναλωτή
    Εργασιακών και Επαγγελματικών Θεμάτων
    Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

 

 

 

 

 

Η Ημερίδα "Διατροφικές κρίσεις: Η περίπτωση του ακατέργαστου ηλιελαίου" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός. Προθεσμία: 07-03-2009
Θεσσαλονίκη, 14-17 Μαρτίου 2008 Δεύτερη Ανακοίνωση
Το Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας 35 ωρών με θέμα : "Διαπίστευση Εργαστηρίων Τροφίμων σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17025 " Το σεμινάριο απευθύνεται σε : χημικούς, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους, κτηνιάτρους, μικροβιολόγους τροφίμων και άλλους επιστήμονες, οι οποίοι : ασχολούνται με εργαστηριακές αναλύσεις και…
O ΕΦΕΤ - Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΚΥΑ 487/2000, ΕΚ 852/2004 κλπ), υποχρεώνει τις επιχειρήσεις τροφίμων (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων, μαζικής εστίασης, και ζαχαροπλαστικής, εστιατόρια, κέτερινγκ, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.) να εκπαιδεύουν όλο το προσωπικό τους που…
Ακολουθήστε μας
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

« Νοέμβριος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30